Over Stickerme.nl

Het idee voor Stickerme kwam van Roosje Jonker in 2016 en 1 juni 2016 werd Stickerme opgericht. Zij merkte door haar eigen verhuizing dat stickers voor de muren in de keuken, badkamer, slaapkamer, babykamer, kinderkamer maar ook krijtbordstickers enorm divers, erg trendy, meteen sfeer gevend en zeer eenvoudig te monteren zijn! Dit wil zij nu door Stickerme aan iedereen kunnen aanbieden. 

Geïnspireerd door trends uit de hele wereld, heeft Stickerme uit alle uithoeken producten verzameld om een verscheidenheid van artikelen te kunnen aanbieden. Stickerme is er altijd voor u met uitgebreide lijnen van hoogwaardige producten tegen de meest concurrerende prijzen.

Bij Stickerme vindt u een overzichtelijk groot assortiment producten die continue worden aangevuld met nieuwe. Nieuwe producten worden via facebook, instagram, blog. twitter en nieuwsbrief bekend gemaakt. 

De kracht van Stickerme is grenzeloos. Wij zullen doorgaan om u te voorzien van professionele producten en diensten die u helpen om de creatie te maken die u voor ogen heeft.

© 2016 - 2021 Stickerme | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel